Meest gestelde vragen over speeddaten

Heb je een vraag over het speeddaten? Hieronder een antwoord op de meest gestelde vragen.

Mag ik meerdere keren ‘ja’ invullen op de Matchkaart?

Natuurlijk mag je meerdere keren ‘ja’ invullen op de Matchkaart. Sterker nog, hoe vaker je ‘ja’ invult, hoe groter je kans op een match wordt! Dus schroom absoluut niet om ‘ja’ aan te kruisen op je Matchkaart!

Wat is matchgarantie?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je aan de gehele speeddate hebt deelgenomen, maar toch niemand hebt gevonden met wie je graag het contact zou willen voortzetten. In dat geval bieden wij je graag onze matchgarantie aan. Met deze garantie mag jij één keer gratis deelnemen aan een volgende speeddate. Natuurlijk krijg je ook tijdens deze nieuwe speeddate een gratis drankje en hapje tijdens de pauze.

Angst en speeddaten (hoe overwin ik het?)

De beste manier om over je zenuwen heen te komen is door te komen ervaren hoe leuk en ongedwongen speeddaten is. Je hoeft steeds slechts enkele minuten met elke vrijgezel te kletsen, wat betekent dat er vrijwel nooit ongemakkelijke stiltes vallen. Bovendien ben je niet verplicht om veel tijd door te brengen met iemand met wie je totaal geen klik hebt. Dit maakt het een hele ontspannen manier van daten!

Speeddaten tips

Om het meeste uit je speeddate avond te halen kun je je het beste ontspannen opstellen en het gewoon over je heen laten komen. Er zijn ontzettend veel singles, dus de kans is groot dat je minstens één leuke match vindt. Stel vragen over zaken die jij belangrijk vindt, vertel over je passies en interesses, en doe je vooral niet anders voor dan je bent.

Speeddaten voor wie?

Speeddaten is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een geschikte partner! Ook als je het een beetje eng vindt om contact te leggen met nieuwe mensen is speeddaten een goed idee. In het begin vindt iedereen het een beetje spannend, maar na een paar keer wisselen gaan de meeste mensen zich steeds meer op hun gemak voelen. Uiteindelijk is speeddaten één van de meest veilige vormen van daten.

I am an expat, can I join as well?

We have a special ‘Expat (Dutch welcome) category’ for expats who live in the Netherlands for a longer time. This category always takes place in Amsterdam. If you want to join an event in another city, then please contact the host of that evening. He or she can explain you how everything works.

Speeddates vanaf €24,98