Ontmoet leuke singles met online speeddaten Breda 💻

Wil jij geen tijd meer verspillen met oppervlakkige dating apps en chatrooms? Met videodaten ontmoet je binnen korte tijd veel leuke singles bij jou in de buurt. Aan de hand van je voorkeuren wordt je gematcht met andere vrijgezellen die jou online willen ontmoeten. Na enkele minuten heb je de keuze om het gesprek voort te zetten of niet. Niet maandenlang heen en weer appen om erachter te komen dat er in real-life toch geen klik is. Ook voorkom je ongemakkelijke eerste dates die je het liefst voortijdig af wilt breken. Met online speeddaten ontmoet je op een laagdrempelige manier leuke vrijgezellen in het gemak van je eigen woonkamer! Het enige wat je nodig hebt voor een online speeddaten, is een werkende camera en stabiel internet. Trek wat leuks aan, schenk een drankje in en stel je open voor een leuk videogesprek!

Hoe werkt online speeddaten precies? 📄

Of je nu op zoek bent naar jouw ‘happily ever after’ of ‘Mr./Ms. Right Now’, de juiste match vinden kan een hele opgave zijn. Vergroot jouw kansen om een leuke vrijgezel te vinden die jouw hart sneller laat kloppen! Wed niet op één paard, maar ontmoet binnen één online speeddate event direct 10 of meer potentiële lovers! Laat je niet verleiden door misleidende datingprofielen met oude foto’s of een onjuiste weergave van wie iemand echt is. Met videodaten zie je direct wie je voor je hebt. De stem, houding en non-verbale houding zorgen dat je na een paar minuten al een indruk van jouw online date hebt. Voelt het goed? Dan geef je met een klik op de knop aan dat je lekker verder wilt kletsen! Is het geen match? Dan hou je het hierbij en komt de volgende videodate weer in beeld.

Snel en effectief online speeddaten Breda 👍

Ben jij helemaal uitgeswipet, maar ben je wel klaar voor een leuke connectie? Online speeddaten is een snelle en effectieve manier om singles te ontmoeten. Je hoeft niet ver te reizen of geld uit te geven aan een dure date, met het risico dat er totaal geen klik is. Je hoeft alleen je laptop of telefoon klaar te zetten om leuke vrijgezellen te ontmoeten met een online evenement. Met de beperkte tijd wil je natuurlijk wel een goede indruk achterlaten. Bereid je voor door een aantal vragen of gespreksonderwerpen op papier te zetten. Zo haal je het meeste uit je videogesprek. Na afloop zie je direct of er één of meerdere matches zijn waarmee je jouw videodate voort kunt zetten!

Hoe kan ik annuleren?

Heb je je ingeschreven voor een online evenement, maar is er iets tussengekomen? Dat kan wel eens gebeuren. In dat geval kan je een mail sturen naar algemeen@speeddateinbreda.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0900 - 354732 (ma t/m zo 12.00 - 21.00u, € 0,10 p/m). Wij staan je dan zo snel mogelijk te woord om jouw evenement te annuleren. Wil je liever aan een ander evenement deelnemen op een dag en tijdstip dat jou beter uitkomt? In dat geval kan je jouw inschrijving omboeken. Zo kan je alsnog deelnemen aan videodating. Wacht niet langer en schrijf je in om leuke vrijgezellen bij jou in de buurt te ontmoeten!

Hoe vaak mag ik ‘ja’ invullen na een date? ?

Tijdens een videodating evenement kan je wel tot 20 leuke singles ontmoeten. Grote kans dat er meerdere mensen zijn waar jij wel een oogje op hebt. Gelukkig kan je zo vaak ‘ja’ invullen als je wilt. Op deze manier hoef jij niet te wedden op één paard, maar vergroot jij je kansen om jouw prins(es) op het witte paard te vinden! Jouw videopartners kunnen ook meerdere matches hebben, en na het event ontvang je de uitslag. Zo zie je op een overzichtelijke manier wie jou ook ziet zitten (en niet alleen achter de laptop!). Vliegen de minuten voorbij met jouw videopartners en wil je iemand graag nog even spreken? Klik dan simpelweg op de ‘ja’ knop om te laten zien dat je interesse hebt!

Moet ik nog speciale software downloaden?

Om online speeddaten Breda voor iedereen toegankelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om geen speciale software te gebruiken. Dit betekent dat je gewoon met je mobiele telefoon, tablet of computer kunt videodaten. Er zijn echter wel een paar andere vereisten voor het starten van een videodate gesprek. Zo moet je bijvoorbeeld beschikken over een goede internetverbinding, en je moet gebruik kunnen maken van een internetbrowser (zoals bijvoorbeeld Safari, Firefox, Google Chrome of Internet Explorer.) Zorg ervoor dat je de meest recente update hebt geïnstalleerd. Tevens is het ook belangrijk dat je beschikt over een goede webcam. Zit er geen webcam op je huidige computer of laptop? Geen probleem. De meeste mobiele telefoons beschikken over een goede camera!

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €24,98